Evolutie

Te beginnen met … de maximale waarde voor investeerders en huurders.

Whitewood is geëvolueerd en heeft zelfs zijn eigen verwachtingen overtroffen. Met een steeds groter huurdersbestand en de professionaliteit van onze investeringsklanten, hebben we besloten dat we een nieuw imago nodig hadden. Whitewood heeft zijn bestaansreden waargemaakt: we zijn de schakel geworden tussen huurder en investeerder. We hebben voor eenvoud gekozen, voor zwart en wit. Een voorbeeld dat aantoont hoe twee totaal verschillende elementen sterker mét elkaar communiceren dan alleen.

Het hert blijft ons vertegenwoordigen, net als zijn eigenschappen: sterk, trots en vrij. We willen de wereld laten zien dat Whitewood deze kwaliteiten nog steeds bezit, maar dat onze focus nu op onze grootste troef ligt: ons team. “Het geheel is meer dan de som van de delen.” – Aristoteles

Dankzij onze samenwerkingsstructuur werkt iedereen op alle niveaus nauw samen: vermogensbeheerders, ingenieurs, vastgoedbeheerders, marketeers, financiële experten en receptionisten. Ons team is onze sterkste troef geworden en dat maakt dat we onze toewijding aan onze klanten kunnen tonen door onze beloften na te komen.