RECHTDOORZEE EN TRADITIONEEL, MAAR MET EEN MODERNE TWIST, DAT IS WAAR WHITEWOOD VOOR STAAT.

Hoe kunnen wij uw ambities stimuleren?

Als lokale partner in vastgoed- en vermogensbeheer verzoenen we de behoeften van investeerders en de wensen van huurders. Als bemiddelaar verkleinen we de risico’s van investeringen en vergroten we de tevredenheid wanneer het gaat over huren. We hopen de methodologie achter stadsvernieuwing te veranderen door nauw samen te werken met zowel huurders als investeerders. Door bestaande gebouwen te renoveren en nieuw leven in te blazen en interessante mensen te zoeken om erin te wonen, krijgt het stadslandschap een nieuwe aanblik, krijgen portfolio’s extra glans en bloeien bedrijven in volledig op maat ingerichte kantoorruimtes.

Hoe doen we het?

We beheren niet alleen eigendommen en activa, we verzorgen ook renovaties, interieurontwerpen, administratie en conciërgediensten. Met een team van experts, variërend van ingenieurs tot architecten, van klantenservice tot onderhoudsspecialisten, is er altijd iemand die problemen oplost of met nieuwe ideeën komt. Ons doel bij Whitewood is ruimtes creëren die ambities aanwakkeren en boeiende relaties bevorderen tussen de bedrijven die in onze gebouwen werken en de mensen die ze bouwen. Werkt u met ons, dan behoort slechte communicatie rond vastgoed en vermogensbeheer definitief tot het verleden.

Waarom doen we het?

Om een lokale partner te zijn voor internationale investeerders, moet je lokaal zijn, maar ook een echte partner. We investeren samen met onze partners om nieuwe en zinvolle werkruimtes te creëren in België en Nederland. Een katalysator zijn voor het soort projecten dat de sfeer van de stad waar we werken echt verandert, dat maakt ons allemaal bijzonder trots bij Whitewood. Zakendoen hoeft niet saai te zijn, en we beloven dat dit niet zo is als u met ons samenwerkt.

Schrijf in op onze nieuwsbrief!

We nodigen u uit om u in te schrijven op onze nieuwsbrieven en blogs om mee het verhaal van Whitewood te volgen. We delen boeiende inzichten van de experten in ons team. Over de economie, maar ook tips om werkruimte te ontwerpen en waarom we investeren in stadsvernieuwing. Verneem als eerste alles over interessante projecten in Amsterdam, Rotterdam, Brussel en andere steden, en hoe u er deel van kunt uitmaken.

Bedankt voor uw tijd en hopelijk schrijft u mee aan ons verhaal.

Frédéric Van der Planken, CEO en oprichter, en het Whitewood-team

Onze Diensten

Whitewood gelooft in het creëren van waarde en ruimte, zodat onze huurders en investeerders hun ambities kunnen realiseren.
We zijn uitgegroeid tot experten in het beheren van onroerend goed, variërend van vastgoed- en vermogensbeheer tot renovaties, projectontwikkeling en klantenservice, om er maar enkele te noemen.

Voor ons is planning cruciaal. Voor het project start, werken we samen met een aantal van onze experten om er zeker van te zijn dat we een haalbare oplossing hebben voor onze klant. We beginnen met twee eenvoudige vragen: “Wat verwacht de investeerder van zijn gebouw” en “Hoe kunnen wij dat realiseren?” Als we het allemaal eens zijn, wordt dit op papier gezet en wordt dit de strategie waarop we focussen.

Ons Investment Management-team is verantwoordelijk voor het opvolgen van de financiële aspecten. Dat betekent dat een intern onderzoeksteam informatie verzamelt over de huidige markt. We geven onze klanten consequent een stand van zaken en garanderen op die manier transparantie, want we zijn grote voorstanders van open en eerlijke communicatie.

Meer tastbaar is RUIMTE, de gebouwen. Onze gebouwen moeten goed worden onderhouden. Daarvoor hebben we een sterk vastgoedbeheerteam dat bestaat uit technische experten, vastgoedmanagers en financieel specialisten. We hebben ook een servicedesk om de dagelijkse vragen van onze huurders te beantwoorden.

Voor grotere projecten is ons projectontwikkelingsteam beschikbaar. Hoe uitdagend of hoe groot uw project ook is, we zijn goed uitgerust voor elke soort renovatie die uw gebouw vereist: van de opfrissing van de inkomhal tot de totaalrenovatie van grote kantoortorens.

Overtuig uzelf en neem een kijkje in onze portfolio.